Loptice - vedrana.ba

Dobro došli

Prva kozmetička znanja stekla sam na Visokoj školi gospođe Marije Kasperske u Varšavi (Poljska). Praktična iskustva sticala sam u eksperimentalnom salonu tvornice kozmetike Pollena, te na kursevima Ellen Betrix, Helene Rubinstein, Yves Saint Laurenta i brojnih drugi proizvođača kozmetičkih preparata i opreme.

Vedrana Dupanović
Vedrana Dupanović

Kada sam shvatila da je rad u kozmetičkom salonu ono čemu bih se s ljubavlju željela i profesionalno posvetiti, 1981. godine u Sarajevu sam otvorila svoj kozmetički salon “Vedrana”.

Od 1986. članica sam britanskog i svjetskog udruženja kozmetičara, sa svojim saradnicama učestvovala sam na brojnim regionalnim i međunarodnim susretima kozmetičara i make-up artista, savjetnica sam za kozmetičke linije više kompanija. Među projektima kojima se posebno ponosim su brojni izbori ljepote te Zimske olimpijske igre Sarajevo 84, na kojima je kozmetički salon “Vedrana” igrao ulogu zvanične kozmetičke službe.

Sanda Dubravčić neposredno prije paljenja plamena na OI 1984 u salonu ''Vedrana''
Sanda Dubravčić neposredno prije paljenja plamena na OI 1984 u salonu ”Vedrana”

Bogato iskustvo, dugogodišnje ulaganje u znanje i nove tehnologije te ljubav kojom radim svoj posao, učinit će da se u mom salonu osjećate prijatno i dobijete najbolju moguću njegu za kožu svog lica i tijela.

Temelj svih tretmana u kozmetičkom salonu “Vedrana” je čišćenje kože. To je najbolji način da kozmetičarka upozna vašu kožu, uvidi kako ona reaguje na pojedine dijelove tretmana i objasni vam šta joj najviše odgovara, šta joj je potrebno da bude i izgleda zdravo i njegovano. Svaki je tretman prilagođen individualnim potreba kože.

Vedrana u salonu
Vedrana u salonu

Ovaj pristup meni i mojim saradnicama donosi najveće zadovoljstvo i radost. Žene koje dugi niz godina kod nas redovno njeguju kožu svog lica i tijela, danas u salon dolaze sa svojim kćerkama i sinovima, a nerijetko i unucima.

Bit će nam veliko zadovoljstvo da sa svim svojim znanjima i vještinama, pomognemo i vama. Savjet u kozmetičkom salonu „Vedrana“ je besplatan.

Dobrodošli!

Vaša Vedrana