Loptice - vedrana.ba

O Vedrani Dupanović

Prva kozmetička znanja stekla sam na Visokoj školi gospođe Marije Kasperske u Varšavi (Poljska). Praktična iskustva sticala sam u eksperimentalnom salonu tvornice kozmetike Pollena, te na kursevima Ellen Betrix, Helene Rubinstein, Yves Saint Laurenta i brojnih drugi proizvođača kozmetičkih preparata i opreme.

Vedrana Dupanović
Vedrana Dupanović

Kada sam shvatila da je rad u kozmetičkom salonu ono čemu bih se s ljubavlju željela i profesionalno posvetiti, 1981. godine u Sarajevu sam otvorila svoj kozmetički salon “Vedrana”.

Od 1986. članica sam britanskog i svjetskog udruženja kozmetičara, sa svojim saradnicama učestvovala sam na brojnim regionalnim i međunarodnim susretima kozmetičara i make-up artista, savjetnica sam za kozmetičke linije više kompanija. Među projektima kojima se posebno ponosim su brojni izbori ljepote te Zimske olimpijske igre Sarajevo 84, na kojima je kozmetički salon “Vedrana” igrao ulogu zvanične kozmetičke službe.

Sanda Dubravčić neposredno prije paljenja plamena na OI 1984 u salonu ''Vedrana''
Sanda Dubravčić neposredno prije paljenja plamena na OI 1984 u salonu ”Vedrana”

Bogato iskustvo, dugogodišnje ulaganje u znanje i nove tehnologije te ljubav kojom radim svoj posao, učinit će da se u mom salonu osjećate prijatno i dobijete najbolju moguću njegu za kožu svog lica i tijela.

Temelj svih tretmana u kozmetičkom salonu “Vedrana” je čišćenje kože. To je najbolji način da kozmetičarka upozna vašu kožu, uvidi kako ona reaguje na pojedine dijelove tretmana i objasni vam šta joj najviše odgovara, šta joj je potrebno da bude i izgleda zdravo i njegovano. Svaki je tretman prilagođen individualnim potreba kože.

Vedrana u salonu
Vedrana u salonu

Ovaj pristup meni i mojim saradnicama donosi najveće zadovoljstvo i radost. Žene koje dugi niz godina kod nas redovno njeguju kožu svog lica i tijela, danas u salon dolaze sa svojim kćerkama i sinovima, a nerijetko i unucima.

Bit će nam veliko zadovoljstvo da sa svim svojim znanjima i vještinama, pomognemo i vama. Savjet u kozmetičkom salonu „Vedrana“ je besplatan.

Dobrodošli!

Vaša Vedrana

Misija i vizija

Tu smo da bismo vam uljepšavale život. Pružajući vrhunske usluge njege kože lica i tijela, kontinuirano želimo podizati vaše samopouzdanje i vraćati osmjeh na vaše lica.
 
Da bismo to uspjevale, stekle smo vrhunska kozmetička znanja i s ljubavlju ih primjenjujemo u prostoru koji je odavno postao skrivena oaza mira, lijepe, umirujuće i pozitivne energije. Beskrajno volimo to što radimo, a najviše nas ispunjavaju sreća i zadovoljstvo klijenata kojima smo pomogle.

U medijima

Tisak

 

Video

 

 

Portali

> Mladalačka koža u periodu puberteta može postati aknozna ukoliko se ne njeguje pravilno i redovno < (kidsinfo.ba)

> Da bismo odabrali pravilnu kozmetičku liniju, potrebno je da odredimo trenutni tip svoje kože <  (kidsinfo.ba)

> Prvi korak u pripremama za novogodišnju noć je savršen ten < (kidsinfo.ba)

 

Pročitaj više > >

Svoje lice prepuštam jedino Vedraninim zlatnim rukama. U kozmetičkom salonu Vedrana očekuje vas ljubazno i stručno osoblje i ugodna atmosfera, a najbolje od svega je širok izbor tretmana za njegu kože lica i tijela sa najmodernijom aparaturom i kvalitetnim kozmetičkim preparatima.

Uvjerena sam da ovdje možete pronaći tretman koji vam je potreban i, uz iskren savjet šta je najbolje za vašu kožu, biti uvjerene da ste u sigurnim rukama i da činite nešto blagotvorno za sebe.

– Dr. Melisa Ahmedbegović Pjano, specijalista oftalmologije, Žena godine 2018, Sarajevo

– – – – –

Gotovo se zabrinem kad promislim koliko godina redovno posjećujem Kozmetički salon Vedrana. Možda je najbolje da kažem – od samog početka njegovog rada. I, od tada pa do danas, nikada nisam poželjela promijeniti salon. Ugodan ambijent, besprijekorna usluga, individualan pristup svakom klijentu, što je danas prava rijetkost (većina obično svima pruža isti tretman).

Cijene su prihvatljive i povoljne. Toplina, stručnost osoblja, izuzetna pažnja i briga prema svakom klijentu, nešto je što vas uvijek obraduje. Prijateljice kojima sam preporučila “Vedranu” bile su prezadovoljne i postale stalne klijentice nakon “lutanja” po raznim salonima. Draga Vedrana, hvala ti što postojiš i uljepšavaš nas.

– Jasmina Abduzaimović Maglajlić, specijalistkinja pulmologije i medicinske mikrobiologije, Sarajevo

– – – – –

Usluga u kozmetičkomi salonu Vedrana je uvijek na maksimalnom nivou. Tu sam u sigurnim rukama još od osnovne škole!

– Dženan Jahić, specijalizant ortopedije, Sarajevo

– – – – –

I danas, nakon 30 godina, kad uđem u kozmetički salon Vedrana, dočeka me Vedranin predivni osmjeh, obuzme njena pozitivna energija i na trenutak vrati na moj prvi tretman u salonu. Osjetim miris ručno pravljenih maski od trava, samo Vedrani poznatih, koje su me opuštale, uljepšavale, a nakon kompletnog tretmana izlazila sam sa nevjerovatnim samopouzdanjem. Kako je vrijeme prolazilo, tako su stizale i nove inovacije u kozmetici, a Vedrana ih prati sa nevjerovatnom energijom, opet zbog nas žena – da za nas zaustavi vrijeme, da nam izbriše ili doda nešto.

I tako, nakon toliko godina, ne možete zalutati, salon Vedrana je na istom mjestu, a Vedrana i njena ekipa nas čekaju sa osmjehom koji ulijeva povjerenje da ćemo svaki put izaći još ljepše, zadovoljnije, pune samopouzdanja koje je nama ženama tako potrebno i koje će trajati sve do narednog odlaska u naš salon Vedrana. Hvala ti, Vedrana!

– Nermina Girard, komercijalistkinja, Sarajevo

– – – – –

Draga Vedrana, Vama i Vašem osoblju jedno veliko poštovanje. Oduševljena sam Vašim radom punih 16 godina, s obzirom da sam imala problematičnu i osjetljivu kožu lica, a Vi ste je uspjeli dovesti do savršenstva. Uočljiv efekat vaših tretmana popravlja raspoloženje i nadasve moje zadovoljsvo samom sobom.

– Dženeti Močević Glušac, Dipl. oec., Sarajevo

– – – – –

Drage moje, kao dugogodišnja korisnica većine vaših usluga, s pravom mogu potvrditi profesionalnost, efektnost i postojanost vaših tretmana, te ugodan ambijent. Divni, mladi ljudi, stručni prije svega, omogućavaju da se osjećam fenomenalno. Toplo preporučujem ovaj salon svima koji se žele osjećati isto.

– Munta Hodžić, ekonomsko-bankarski tehničar, Sarajevo