Loptice - vedrana.ba

Preporuke klijenata

Svoje lice prepuštam jedino Vedraninim zlatnim rukama. U kozmetičkom salonu Vedrana očekuje vas ljubazno i stručno osoblje i ugodna atmosfera, a najbolje od svega je širok izbor tretmana za njegu kože lica i tijela sa najmodernijom aparaturom i kvalitetnim kozmetičkim preparatima. Uvjerena sam da ovdje možete pronaći tretman koji vam je potreban i, uz iskren savjet šta je najbolje za vašu kožu, biti uvjerene da ste u sigurnim rukama i da činite nešto blagotvorno za sebe.

– Dr. Melisa Ahmedbegović Pjano, specijalista oftalmologije, Žena godine 2018, Sarajevo

– – – – –

Gotovo se zabrinem kad promislim koliko godina redovno posjećujem Kozmetički salon Vedrana. Možda je najbolje da kažem – od samog početka njegovog rada. I, od tada pa do danas, nikada nisam poželjela promijeniti salon. Ugodan ambijent, besprijekorna usluga, individualan pristup svakom klijentu, što je danas prava rijetkost (većina obično svima pruža isti tretman). Cijene su prihvatljive i povoljne. Toplina, stručnost osoblja, izuzetna pažnja i briga prema svakom klijentu, nešto je što vas uvijek obraduje. Prijateljice kojima sam preporučila “Vedranu” bile su prezadovoljne i postale stalne klijentice nakon “lutanja” po raznim salonima. Draga Vedrana, hvala ti što postojiš i uljepšavaš nas.

– Jasmina Abduzaimović Maglajlić, specijalistkinja pulmologije i medicinske mikrobiologije, Sarajevo

– – – – –

Usluga u kozmetičkomi salonu Vedrana je uvijek na maksimalnom nivou. Tu sam u sigurnim rukama još od osnovne škole!

– Dženan Jahić, specijalizant ortopedije, Sarajevo

– – – – –

I danas, nakon 30 godina, kad uđem u kozmetički salon Vedrana, dočeka me Vedranin predivni osmjeh, obuzme njena pozitivna energija i na trenutak vrati na moj prvi tretman u salonu. Osjetim miris ručno pravljenih maski od trava, samo Vedrani poznatih, koje su me opuštale, uljepšavale, a nakon kompletnog tretmana izlazila sam sa nevjerovatnim samopouzdanjem. Kako je vrijeme prolazilo, tako su stizale i nove inovacije u kozmetici, a Vedrana ih prati sa nevjerovatnom energijom, opet zbog nas žena – da za nas zaustavi vrijeme, da nam izbriše ili doda nešto.
I tako, nakon toliko godina, ne možete zalutati, salon Vedrana je na istom mjestu, a Vedrana i njena ekipa nas čekaju sa osmjehom koji ulijeva povjerenje da ćemo svaki put izaći još ljepše, zadovoljnije, pune samopouzdanja koje je nama ženama tako potrebno i koje će trajati sve do narednog odlaska u naš salon Vedrana. Hvala ti, Vedrana!

– Nermina Girard, komercijalistkinja, Sarajevo

– – – – –

Draga Vedrana, Vama i Vašem osoblju jedno veliko poštovanje. Oduševljena sam Vašim radom punih 16 godina, s obzirom da sam imala problematičnu i osjetljivu kožu lica, a Vi ste je uspjeli dovesti do savršenstva. Uočljiv efekat vaših tretmana popravlja raspoloženje i nadasve moje zadovoljsvo samom sobom.

– Dženeti Močević Glušac, Dipl. oec., Sarajevo

– – – – –

Drage moje, kao dugogodišnja korisnica većine vaših usluga, s pravom mogu potvrditi profesionalnost, efektnost i postojanost vaših tretmana, te ugodan ambijent. Divni, mladi ljudi, stručni prije svega, omogućavaju da se osjećam fenomenalno. Toplo preporučujem ovaj salon svima koji se žele osjećati isto.

– Munta Hodžić, ekonomsko-bankarski tehničar, Sarajevo

– – – – –

Vedrani i njenim djevojkama sam “vjerna” već 15 godina. To više od svega govori o kvalitetu profesionalnih usluga i odnosa prema klijentu u kozmetičkom salonu Vedrana. Moja koža i ja imamo samo riječi hvale

– Alisa Ibraković, profesorica pedagogije, Sarajevo

– – – – –

U kozmeticki salon Vedrana dolazim od svoje dvanaeste godine. Gospođa Vedrana i njen strucni tim su ti koji su spasili moje lice i to je nesto na cemu cu im uvijek biti zahvalna. Bolje usluge i veceg profesionalizma u Sarajevu zasigurno nema.

– Džejran Močević, doktorica dentalne medicine, Sarajevo

– – – – –

U kozmetički salon Vedrana dolazim 13 godina. Od prvog dolaska do danas sam zadovoljnija i zadovoljnija. Usluga, stručnost i ljubaznost gospođe Vedrane, Dade i Merise, čine salon oazom uljepšavanja i opuštanja.
Stalno praćenje noviteta u svijetu kozmetičkih aparata, preparata i neprestano educiranje, imaju za moju kožu terapeutsku učinak . Efikasno su kroz godine riješeni mnogi problemi koji su me mučili. Fotoepilacijom sam riješila problem dlačica na licu, u bikini zoni i pod pazuhom. Tretmani lica (mikrodermoabrazija, mezoterapija, RF) su učinili moje lice njegovanim, čistim, suzili pore na nosu i bradi koje su me mučile, usporili pojavu bora.
Svaki dolazak u salon za mene znači njegovanje kože i opuštanje, a lijepe riječi i iskustva koje razmjenimo učine dolazak još bogatijim. Uvijek se rado vraćam.

– Sanela Belko, arhitektica, Sarajevo

– – – – –

Kozmetički salon Vedrana za mene predstavlja mjesto unutrašnjeg i spoljnog pročišćenja. Mjesto gdje mogu da uživam u brizi o sebi, da se opustim i da zaronim u vlastite misli. Već deset godina redovno posjećujem salon i svašta smo skupa uspješno savladali, od kožnih upalnih procesa do lijepe njege kože lica. Cijeli tim divnih stručnjakinja je uvijek tu za mene i ostale klijente, da udijeli savjet, ohrabri, oraspoloži i uhvati se u koštac naših problema zajedno sa nama. Za mene je ovo jedna od najljepših stvari koju činim samo za sebe i svima bih preporučila da učine isto u salonu ljepote Vedrana.

– Lejla Kusturica, menadžerica SOS Dječija sela BiH, Sarajevo

– – – – –

Ja mislim da ne postoji bolje mjesto u gradu, a ni šire, za prigrliti svoju ženstvenost i priuštiti sebi trenutke opuštanja i uživanja. Kozmeticki salon Vedrana je mjesto na koje vrlo rado idem i kojem se vrlo rado vraćam. Predivno, preljubazno i preprofesionalno osoblje ovog salona će učiniti da trenuci koje odvojite za sebe budu najmagičnije provedeni. Teta Vedrana je neko ko već dugi niz godina vodi računa o mom licu i nikome drugom osim njoj ne dam da mu se približi. Od 2018. godine u salonu je dostupna i refleksologija, koja je promjenila moj život na bolje i koju bih preporučila svakome kome je stalo do zdravlja I najdubljeg opuštanja. O fantastičnim efektima refleksologije, vrlo rado će Vam predivna Asja reći sve što je potrebno. Sve što vam kaže, vjerujte joj, ja sam vam garant! Tu su i divne Meri i Dada bez kojih cijela ova priča ne bi imala smisla i koje mii najoblačniji dan učine sunčanim. Ja mislim da su ovi razlozi sasvim dovoljni da čim nadjete slobodnog vremena otrcite u Kozmeticki studio Vedrana i uljepsate sebi dan!

– Vanja Kovač, zagovornica ljudskih prava i kandidatkinja doktorskog studija međunarodnog prava, Sarajevo

– – – – –

Prvi put sam posjetila kozmetički salon Vedrana davne 1982.
Bila sam u drugom stanju sa mojom kćerkom Zanom. Sjećam se da su prostor kao i atmosfera bili prekrasni i da sam uživala. Od tada, pa sve do danas, to je jedini kozmetički salon koji redovno posjećujem. Imam povjerenja u vlasnicu Vedranu Dupanović, kao i u njen tim. Veoma sam zadovoljna svim tretmanima tako da sam i svojoj kćerki preporučila ovaj salon i ona je sada redovna na svim tretmanima koje joj ovaj stručni tim preporuči i, što je najvažnije, zadovoljna je kao i ja.

– Alisa Marjanović, arhitektica, Sarajevo

– – – – –

Klijentica sam kozmetičkog salona Vedrana već 20 godina. Pored profesionalosti i stručnosti koju posjeduje, učeći i usavršavajući se bez prekida, od osnivanja, zaposleni u salonu su ljubazni i nude i više od očekivanog. Sve vrste usluga pruže na najbolji način i uvijek sam bila prezadovoljna, tako da sam odlučila da ću se ovakvom salonu uvijek vraćati. Znam da sam i osoblju koje radi u salonu mnogo više od klijentice.

– Naida Avdagić, pravnica, Sarajevo

– – – – –

Kozmetički salon Vedrana sam prvi put posjetila prije više od 15 godina, kada su Vedrana i njen sjajni tim uspješno rješavali sve probleme moje adolescentske kože. U međuvremenu je moja koža prošla kroz brojne faze, a ja sam živjela na tri kontintenta. Pa ipak, prva stvar koju uvijek napravim po dolasku u Sarajevo je da pozovem salon i rezerviram termin za njegu lica.
Moja prva posjeta ove godine započela je licem isušenim od zimskog vjetra i kožom upaljenom usljed neprestanog nanošenja šminke i vanjskih alergena. Nakon samo jednog tretmana i mezoterapije, moja koža je ponovno zdrava, blistava i njegovana, spremna za kamere čak i bez šminke!
Nigdje na svijetu nisam srela tako stručan tim, kojem se u potpunosti mogu prepustiti, bilo da se radi o klasičnom tretmanu čišćenja lica, mikrodermoabraziji ili mezoterapiji. Tretmani su prijatni, opuštajući i iscjeljujući, uvijek precizno prilagođeni trenutnom stanju moje kože, a bez obzira na njenu osjetljivost – salon uvijek napuštam bez iritacije i crvenila.
Vedrana je uistinu jedna od rijetkih vrhunskih stručnjaka na našim prostorima, a njena filozofija je jednostavna – zdrava i njegovana koža. Svi tretmani koje salon nudi i svi proizvodi koje koristi su potpuno u skladu s tom filozofijom. Ipak, najvažniji sastojak je ljubav.
Hvala, Vedrana, Dado, Meri i Asja! Jedan ste od razloga zbog kojih bih se vratila u Sarajevo.

– Azra Dolberry, novinarka i producentica, Washington, D.C.

– – – – –

Od prvog odlaska kod Vedrane prošlo je 15-ak godina. Do danas sam ostala vjerna ovoj ekipi. Njihova posvećenost poslu i stalno usavršavanje pozicionira ih u sami vrh, a lijepo je biti sa najboljima!

– Vanja Semić, TV voditeljica, Sarajevo

– – – – –

Nakon dugogodišnjeg korištenja usluga u kozmetičkom salonu Vedrana, ono što me je uvijek vraćalo njima je stručnost u radu, kvalitetni proizvodi i aparatura, ali prije svega realna slika, da nikada ne obećavaju nemoguće. Toplo preporučujem da se i sami uvjerite!

– Amela Mulač, Dipl. soc. radnica, Sarajevo

– – – – –

Već deset godina redovno dolazim na tretmane čišćenja lica u kozmetički salon Vedrana. Sve pohvale za moje divne žene Meri i Dadu i čarobne ruke kraljice ovog posla – Vedrane.

– Medina Salkica, profesorica predškolskog odgoja, Sarajevo

– – – – –

Moje ime je Samira, imam 46 godina i od rođenja živim u Sarajevu.
Kozmetički salon Vedrana počela sam posjećivati kao mlada i samosvjesna djevojka sa željom da otklonim sitne akne na licu. Drage dame u kozmetičkom salonu Vedrana, tretmanima njege lica ublažavale su pojavu mojih akni. Od osoblja salono čula sam i svesrdna uputstva za primjerenu i zdravu svakodnevnu njegu kože lica.
S godinama, akne sam prerasla ali ne i potrebu da se o zdravoj njezi svoga lica i tijela brinem uz stručnu pomoć osoblja u kozmetičkom salonu Vedrana.
U kasnijoj životnoj dobi borila sam se sa dijagnozom rosacea cuperosa i neugodnim promjenama crvenila na licu. Uz liječničke terapije medikamentima, terapeutski tretmani u salonu Vedrana, posebno prilagođeni mojim potrebama, učinili su crvenilo na mom licu neprimjetnim.
Sada, kao zrela žena, s radošću izjavljujem da sam zadovaljna svojim izgledom. Mom zadovoljstvu sigurno su doprinijeli sati provedeni u društvu stručnog osoblja salona, njihove vješte ruke, ponuda pomno osmišljenih usluga i savjeti u odabiru preparata za njegu.
I dalje, s posebnim zadovoljstvom, sebe obradujem nekim od tretmana njege kože lica i tijela iz ponude u kozmetičkom salonu Vedrana.

– Samira Berisalić Talić, arhitektica, Sarajevo

– – – – –

U Kozmetički salon “Vedrana” prvi put sam ušla prije skoro 20 godina. Došla sam po savjet i pomoć i tu se zadržala do danas, a sada slobodno mogu reći i zauvijek.
Imala sam problem sa aknama na licu. Prvi koraci rješenja počeli su se dešavati već nakon nekoliko uspješnih tretmana čišćenja. Sjećam se savjeta Vedrane Dupanović koji mi i danas odzvanja u ušima: “Sve što je zdravo pojesti, zdravo je i staviti na kožu”. Ja se od tada pa sve do danas tako ponašam sa svojom kožom.
Merisa i Dada na čelu sa Vedranom uvijek mi pruže zadovoljstvo boravka u salonu uz opuštajuću muziku, dobre savjete i idealne tretmane prilagođene mojoj koži. Sve to me čini sretnijom i spremnijom za svakodnevni rad i težak posao kojim se bavim jer je moja koža gotovo svaki dan izložena teškom šminkanju i boravku pod rasvjetom.
Preporučujem svima, bez obzira na stil života, navike, godine i vrstu posla kojom se bave, da dođu u kozmetički salon Vedrana po adekvatan tretman za svoju kožu lica i tijela, po prijateljski i dobronamjeran savjet za njegu i tretiranje.

– Brankica Rudan, novinarka i TV voditeljica, Sarajevo

– – – – –

Sa zadovoljstvom preporučujem kozmetički salon Vedrana, čija sam klijentica već duže od decenije. Brigu o svom licu, na koje sam iznimno osjetljiva, isključivo mogu povjeriti samo Vedrani i tako će biti sve dok Vedrana radi. Jako su mi bitni rezultati usluga koje se pružaju u kozmetičkom salonu, a njen salon jedan je od rijetkih salona u gradu gdje je rezultat odmah vidljiv. Zahvaljujem se timu na uslužnosti, profesionalosti i pozitivnoj energiji, a naročito Vedrani i Meri. Sretna sam sto ste tu, a bila bih još sretnija da ste mi bliže, da vas češće mogu posjećivati.

– Edisa Peštek Zorlak, advokatica, Sarajevo

– – – – –

Doći kod Vedrane nije samo bilo kakav tretman. Zadnjih pet godina koliko se beskompromisno dajem samo u Vedranine ruke, niti jednom nisam pogriješila kada sam poslušala svaki savjet i preporuku koju sam dobila. Osim opuštajuće energije, visokokvalitetne opreme i individualnog pristupa svakome, tu su predivne Dada i Meri koje imaju zlatne ruke i nevjerojatan osjećaj za kožu. Ja nakon svakog tretmana budem sretna, odmorna, ispunjena i koža mi je višestruko zahvalna za njegu kakvu samo dobijem kod Vedrane.

– Arijana Miličević, magistrica ekonomskih nauka, Sarajevo

– – – – –

U kozmetički salon Vedrana dolazim već godinama, na tretmane čišćenja, tretmane voćnim kiselinama, mikrodermoabraziju, masažu lica. Imam masnu kožu, sa proširenim porama, ali Vedrana i njen tim su se pobrinuli da to poprave! Izuzetno sam zadovoljna tretmanima i efektom, kao i uslugom i ljubaznim osobljem. Preporučujem ih od srca, ako želite da se o vama brine salon sa iskustvom i pravim profesionalcima.

– Selma Hrapović, profesorica engleskog jezika i književnostis, Sarajevo

– – – – –

Moje dugogodišnje iskustvo sa kozmetičkim salonom Vedrana se može ukratko opisati kao SAVRŠENO ISKUSTVO!!! Od momenta kad pozivam i u žurbi molim za prijem u zadnji čas i baš uvijek naiđem na razumijevanje, preko ljubaznog dočeka i ispraćaja uz najljepše želje, do usluge koja svaki put prevaziđe sva moja očekivanja! U kozmetičkom salonu Vedrana sve je posloženo i odvija se u predivnom skladu. Osjećate da je briga o vašem licu i tijelu potpuna, te da ne morate brinuti ni o čemu. Gospođa Vedrana i njene saradnice obavljaju svoj posao sa visokom dozom profesionalizma, pošteno i sa ljubavlju, te uvijek brižno i ljubazno. Uzimajući u obzir visok nivo usluge i čistoće, te sve ranije pomenuto, cijene usluga su veoma prihvatljive i uvijek odlazite zadovoljni jer ste za svoj novac dobili više! Želim gospođi Vedrani i njenim dugogodišnjim saradnicama da još mnogo godina budu s nama i uljepšavaju naša lica i duše!

– Saida Jusović, 46 godina, diplomirana ekonomistica, Sarajevo

– – – – –

Kozmetički salon Vedrana idealano je mjesto za njegu kože lica. Dugo vremena imala sam problem sa aknama ali kako sam se prepustila stručnom timu ovog salona, svi problemi su nestali. Pored stručnosti osoblja, pozitivna energija i srdačnost sastavni su dio usluga salona. Svaki odlazak na tretman čini me ljepšom i sretnijom.

– Alma Zečević, diplomirana pravnica, Sarajevo

– – – – –

Svaka njega polazi iznutra, iz duše, ljubavi, zadovoljstva i prijateljstva… a nastavlja se kod naše drage Vedrane i njenog tima. Družimo se skoro 20 godina, u njihovim sam rukama potpuno sigurna jer stalno inoviraju i uče i prije mnogo razvijenijih tržišta, dajući nam najbolje od brige za našu kožu. Zaista sve na jednom mjestu, profesionalna njega, brižan i individualan pristup i etika koja je na prvom mjestu. A pošto godine prolaze, i moja djeca su već narasla, Elhamdulillah, Vedranina briga za njihovo lice otklonila je tinejdžerske brige nečistog lica i podigla samopouzdanje sada kada je to najpotrebnije. Volim vas do neba i da Vam Allah da svako dobro za Vaše dobro koje ste dale.

– Alma Nefić, konsultantica za razvoj malih i srednjih poduzeća, Sarajevo

– – – – –

Asja me počastila drevnom japanskom masažom lica. Ne sjećam se kad sam dobila ljepši poklon i čudesnije iskustvo. Ako želite probati nešto sasvim, sasvim drugačije – nešto nježno, a opet konkretno, lijek za dušu i tijelo, dalje od Japanskog Cosmo Liftinga ne tražite. Je li to zbog Asje koja je svakako hodajuća čarolija, je li zbog sarajevskog hrama ljepote u kojem uvijek, uz vrhunsku uslugu, dobijem ljubav, ili je zbog magičnih prstića kroz koje je kosmos dijelio energiju šakom i kapom, ali ja se osjećam obnovljeno.
Ovo nije propagandni program. Ovo je samo potreba da na ljubav i nježnost uzvratim istom mjerom.
Kozmetički salon Vedrana je mjesto gdje sam liječila i izliječila prve traume televizijske šminke. I naučila da je ljepota stvar njege i one stare modne parole: manje je više. Volim hodati nenašminkana, ne nosim duge nokte i lakove, ne farbam obrve i trepavice. Sve je naturale. Ako si poput mene i želiš s vremena na vrijeme pobjeći u oazu gdje je ‘sve po tvom’, onda svrati na Trg solidarnosti 21.

– Alma Abdagić, poduzetnica, Sarajevo

– – – – –

Šta reći za salon koji traje toliki niz godina i u kojem radi visoko kvalificirano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom. Jedan od onih salona koje najviše preporučujem jer su tretmani koje sam radila (čišćenje, tretman voćnim kiselinama, mikrodermoabrazija) od problematične kože mog lica napravili čudo. Ugodna atmosfera, ljubazno i stručno osoblje, svi damama neophodni tretmani na jednom mjestu… Šta možemo poželjeti više?

– Andrea Tomašević, novinarka i PR menadžerka, Sarajevo

– – – – –

Moje druženje sa divnom gospođom Vedranom i njenom ekipom počelo je već skoro prije 10 godina. Moja divna Vedrana koju od milja zovem ‘leptirić’, zbog lakoće kojom obavlja najzahtjevnija čišćenja i zahvate, je najzaslužnija za moju uspješnu borbu sa problematičnim licem i aknama. Uporan rad, puno posvećenosti, ljubavi koji svakom pojedinom klijentu ova divna zena i njene divne saradnice u svakom trenutku poklanjaju, obilje savjeta kako dalje njegovati kožu, sve to nije moglo rezultirati ničim drugim nego uspjehom, mojim zadovoljnim i sretnim osmijehom što ponovo imam čistu i njegovanu kožu. Iz ličnog iskustva tvrdim da je ovo najbolji kozmetički salon u Sarajevu. To je više od salona, to je osjećaj da ste u sigurnim rukama, apsolutno posvećenim koji za klijenta žele samo najbolje. To je sada moje utočište. Sada idem redovno na tretmane njege i anti-age tretmane lica kojim ovaj salon obiluje..Najsavremenija anti-age tehnologija i tretmani koje nudi, u kombinaciji sa iskustvom, znanjem i osjećajem za kožu koji Vedrana ima, razultira njegovanom i lijepom kožom koja je najveći dragulj na licu svake žene. Beskrajno volim Vedranu i cijeli njen divni tim. Nadam se da ćemo provesti zajedno još mnogo lijepih godina. Zahvalna vječno!

– Ivona Kristić Zametica, magistrica ekonomskih nauka, Sarajevo

– – – – –

Posjećujem kozmetički salon Vedrana godinama i uvijek iz njega izađem odmorna, raspoložena i lijepa.
Moj omiljeni tretman je kultni tretman čišćenja lica koji apsolutno preporučujem, a novi dragulj koji sam imala priliku “otkriti” je refleksologija lica.
Predivne djevojke i gospođa Vedrana mi uvijek uljepšaju dan.

– Ilma Velić, inžinjerka elektrotehnike, Sarajevo

– – – – –

Predivan spoj znanja, ljubavi i topline na jednom mjestu. Ambijent je predivan, besprijekorno čist i ugodan. Osoblje, odnosno dame, su prekrasne i preljubazne, čine da uživam u svakom momentu provedenom u njihovom salonu. Mom licu je, nažalost, potrebno malo više njege, vremena, truda i strpljenja. Do sada sam uradila ukupno devet kozmetičkih tretmana. Jako sam zadovoljna rezultatima i nadam se da će uz Vašu pomoć, vremenom biti samo još bolje.
Tople preporuke od srca.

– Amina Hadžihasanagić, pravnica, Sarajevo

– – – – –

Kozmetički salon Vedrana je prema mojim iskustvima najbolji salon čije sam usluge koristila. Uposlenice su profesionalci i divne u ophođenju sa klijentima. Draga Vedrana, vlasnica salona, pod budnim okom brine o svojim klijentima, te visokokvalitetno prati svetske trendove.

– Ljupka Dizdar, arhitektica, Sarajevo

– – – – –

Ja zaista ne mogu biti objektivna kad su moje cure u pitanju, a vjerujem da tako misle i sve dugogodišnje klijentice. Imam samo riječi hvale i pohvale u svakome pogledu. To su moje cure koje daju sve od sebe da se sve mi osjećamo ugodno i mnogo ljepše nego inače. Njihova profesionalnost u poslu je neupitna. Svaki problem koji ima bilo koja od nas, moje cure prihvate kao novi izazov i jako su uporne dok se rješenje problema ne ukaže. Imala bih toliko toga reći ali strah me je da ne djeluje pristrasno jer ja vas sve jakoooo volim. Ukratko – HVALA vam ,cure moje, što postojite i održavate osmijeh na licu svake svoje klijentice.

– Damira Šarić, poduzetnica, Ilijaš